085 0090909 info@voedingsdeskundige.nl

Winkelmand

Wereld Kruiden Box biologisch

Omdat Kruiden geneeskrachtig kunnen werken en wij ons hier veel in verdiept hebben vonden wij het een prima aanvulling om dit toe te voegen op onze website. Kruiden kunnen een zeer positief effect hebben op ons lichaam, ze kunnen ontstekingsremmend werken, tegen pijnbestrijding en veel vitamines bevat. Kruiden zijn afkomstig van aromatische planten van de wortels, zaden bladeren, bloemen en worden vaak vers of gedroogd gebruikt. Van sommige planten worden etherische oliën gemaakt om je lekker mee in te smeren of als geurolie gebruikt.

Zo hebben wij gekozen voor een aantal Biologische kruiden poeders die verpakt zijn per 100 gram en eveneens een aantal verschillende kruidenboxen samengesteld met 4 kruiden van elk 100 gram. Zo hoeft u niet na te denken welke kruiden u nodig heeft. Het is natuurlijk ook leuk om als kado weg te geven.

Verschillende Wereld Kruiden Boxen

De verschillende wereld kruiden boxen hebben een tintje uit Spanje, Nederland, Afrika, Midden-Oosten, Suriname, Frankrijk. Maar ook gericht op dieet zoals het Keto, Afvallen of Eiwit proteïne.

De kruiden poeder is op verschillende manieren te gebruiken. Je kan het door je eten strooien als smaakmaker en om het een mooie kleur te geven. Wrijf het over de vis of op vlees Maar je kan er ook een smoothie, shake van maken in combinatie met fruit, door de yoghurt heen. Sommige kruiden zijn lekker om in de thee te doen zoals Gember, samen met wat citroensap maak je dan een heerlijke thee.

Kruiden in plaats van Zout

Omdat we veel te veel zout binnenkrijgen, we mogen maar maximaal 6 gram per dag maar vaak zit men tegen de 10 gram aan, kan je als alternatief heel makkelijk verschillende kruiden in de keuken gebruiken. Denk bijvoorbeeld ook eens aan Oregano, Basilicum en Knoflook. Laat dat potje zout eens achterwege, gebruik eens andere kruiden en proef dat. Het is misschien even wennen maar zoveel beter voor je gezondheid. Het is gebleken dat het aantal volksziektes alleen maar stijgt, dit komt mede door een ongezonde leefstijl, obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten, om dit te reduceren wordt aanbevolen zo gezond mogelijk te leven.

Wil je nu ook eens kruiden proberen of de samengestelde kruidenbox met 4 kruiden? Of wil je het als kado weggeven? Bestellen kan op onze website en wordt na 1 of 2 werkdagen afgeleverd, www.voedingsdeskundige.nl.

ajax-loader