Winkelmand

Gezondheid

Over ons

Al jaren ben ik geïnteresseerd in voeding wat het met je doet en dat je voeding als medicijn kunt gebruiken. Veel informatie komt uit boeken en het struinen op internet. Dit heb ik toegepast bij mezelf, tevens vrienden en familie hiermee geholpen. Bij een lichamelijke aandoening kan een simpele aanpassing in het eetpatroon al voldoende zijn.

Diploma

Ik heb een opleiding Voedingsdeskundige gevolgd en hier een diploma van behaald. Tevens heb ik mij verdiept in Kruidengeneeskunde en heb hier ook een diploma van behaald.

Ik mij dus verdiept in Geneeskrachtige Kruiden ook wel Fytotherapie genoemd, dit heb ik eveneens uitgetest bij mezelf, vrienden en familie. Je zal verbaasd zijn dat dit echt zal helpen bij bepaalde aandoeningen. Op deze website zal je een aantal kruiden vinden die zowel geneeskrachtig zijn als zijn te gebruiken bij het koken.

Een dieet daar geloof ik niet in want als je hiermee stopt dan zal het gewicht weer toenemen. Ik geloof echt in het aanpassen van je eetpatroon en bewegen. Het is een mindset en zal tijd kosten, maar geloof mij…als je hier eenmaal aan gewend bent dan zal je niet snel terugvallen.

Wat kan je doen?

  • Minder kaas
  • Geen zout in het eten
  • Minder boter meer op brood
  • Bakken in olijfolie
  • Minder suikerproducten zoals koekjes, cake en gebak
  • Veel water, thee drinken
  • Minder vlees eten, advies is 500 gram per week
  • Elke dag bewegen, wandelen, fietsen, zwemmen

Met mijn tips uit eigen ervaring op deze website hoop ik dat je hier informatie uit kunt halen en jou eetpatroon tot een positief resultaat mag uitkomen. En je hoeft echt niet streng te zijn voor jezelf, af en toe cheaten mag best.

Kunnen wij jou helpen?

Ik kan jou op weg helpen met afvallen en een gezonder eetpatroon. We starten met het basispakket van vier weken om kennis met elkaar te maken, klik hier voor het basispakket.

Ik ben dus geen diëtiste maar ik kan je wel stap voor stap helpen met voedingsadviezen. Wil jij hulp, heb je vragen, stuur gerust een mail naar info@voedingsdeskundige.nl en wellicht kan ik je helpen.

Gezonde-leefstyle
Verbeter je eetpatroon