085 0090909 info@voedingsdeskundige.nl

Winkelmand

Matcha past in een gezonde leefstijl

Matcha past in een gezonde leefstijl omdat er geen calorieën in zitten. Natuurlijk moet je er geen suiker, melk of andere toevoegingen in doen. Nu kan je je eigen thee ceremonie houden van dit Japanse poeder. Maar je kunt het ook in een Smoothie, Shake of door de Yoghurt mengen.

Wist je dat…Er 137 keer meer aan antioxidanten in zit dan gewone groene thee?

Matcha vermindert het hongergevoel

Omdat Matcha het hongergevoel verminderd helpt dit prima om een paar kilo af te vallen. Je hoeft niet bang te zijn want het zit ook nog boordevol andere gezonde stoffen zoals Vitaminen, Mineralen en Aminozuren. Daarnaast hoef je geen echte koffie meer te drinken want Matcha is een cafeïne vervanger.

We zoeken toch meer alternatieven om minder koffie te drinken? Dit groene wonder is trending. Verder zou het helpen tegen allerlei aandoeningen zoals beroertes en diabetes. Tegen aderverkalking goed voor je cholesterol.

matcha-thee
Matcha thee

Wat is het eigenlijk?

Het groene poeder komt uit Japan. De plant genaamd Camellia Sinensis en de blaadjes worden gestoomd en gedroogd. Omdat deze plant in de schaduw staat vertraagd dit de groei en wordt er meer chlorofyl aangemaakt. Dit zorgt voor de groene kleur en zo ontstaat groene thee.

Chlorofyl is een stofje die het immuunsysteem weer een boost geeft en zorgt voor meer zuurstof in het bloed.

  • Boordevol anti oxidanten
  • Cafeïne vervanger
  • Vitaminen, mineralen
  • Trending
  • Lekker door Yoghurt, Smoothie of IJsje
  • Ook leuk om als gift weg te geven

Je eigen Matcha Thee Ceremonie

Je kunt nu je eigen thee ceremonie houden met de complete set op onze website. Met een klopper, schaal, lepel en een kloppenhouder. Wil je ook meteen de Matcha poeder van 1 kilogram bij deze set? Dan kan dit als extra bijbesteld worden. Wij leveren de Biologische en gecertificeerde poeder.

Leef net zoals de Zen Boeddhisten en ontdek hoe makkelijk het is om met de Complete Matcha set eenvoudig je eigen groene thee te maken.

ajax-loader