085 0090909 info@voedingsdeskundige.nl

Winkelmand

Linkpagina op voedingsdeskundige.nl

Linkpagina op voedingsdeskundige.nl is je link plaatsen van je bedrijf en op deze manier beter vindbaar op internet. Ook wel linkbuilding genoemd. Linkbuilding is erg belangrijk om hoger in Google te komen zodat jou website beter vindbaar wordt. En daarnaast meer klanten komen en zorgt voor een hogere omzet.

Een nieuwe website gelanceerd?

Gefeliciteerd, je hebt zojuist je website gelanceerd en daar ben je megatrots op natuurlijk. Maar hoe kunnen je klanten je nu vinden? Dit zal niet direct op dezelfde dag zijn maar hier gaat een tijdje overheen. Google moet jou website ook nog indexeren. En heb je daarnaast voldoende content op je website geplaatst? De juiste zoekwoorden? En foto’ s een naam gegeven?

website-hoger-in-google
Nieuwe website hoger in Google

Hoger in Google komen

Dus naast de SEO is het linkbuilden zeer belangrijk om hoger te komen in Google. Belangrijk hierbij is wel om uitsluitend hoge links te genereren. Ga dus niet alleen uit van Social media. Instagram en Facebook zijn ondersteunend maar de meeste bezoekers zullen via de organische zoekmachine komen.

Op de eerste zoekpagina komen van Google is al een hele prestatie als het je lukt. Dit is een van de redenen dat klanten eerder naar jou website zullen komen. Want met een plaats op de vijfde pagina zal dit minder lukken. De zoekmachine zal jou inzet zeker belonen.

Met de juiste content en schrijven van blogs ben je al op goede weg. Daarnaast zou je kunnen adverteren op gratis marktplaatsen wat ook weer heel goed is voor de zoekresultaten. Zorg er dus voor dat je teksten, blogs en product omschrijvingen kloppen. Weet je niet zo goed hoe dit werkt volg dan eens een cursus.

Beter vindbaar worden en ben jij

  • gewichtsconsulent
  • voedingsdeskundige
  • wandelcoach
  • kindervoedingsadviseur
  • personal trainer
  • kruidengeneeskundige
  • orthomoleculair therapeut

Of staat de juiste rubriek niet bij de link pagina laat het ons weten. Deze kan altijd toegevoegd worden. Voor € 10 per jaar kan jij je link plaatsen.

Start dus vandaag nog met het beter vindbaar maken van je bedrijf laat je link achter op onze linkpagina.

personal-trainer
Personal trainer linkbuilding
ajax-loader